Je weet al wát je kunt vinden op dit adres, maar wie is Martje Nauta-Merkus?

“Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten”

Lees verder

Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Onder het mom van: “Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten” ben ik in 2016 begonnen als ambulante begeleider via PGB. Al snel volgde het prachtige werk met personen met NAH (niet aangeboren hersenletsel) via NAHZorg in Oenkerk. Dit werk blijf ik erg graag doen, en wil daarnaast (weer) creatief werken met jong en oud.

Lees verder

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Voor 2017 heb ik gewerkt met personen met een verstandelijke beperking, Een aantal jaren in een crisisopvang. En met heel veel plezier gewerkt met kleine kinderen in het speciaal onderwijs. Sinds september vorig jaar volg ik met heel veel plezier een inspiratiejaar bij Natascha Bruti: “Thee met Koekjes”, heb ik de opleiding tot NLP therapeut afgerond en volg ik op dit moment een training bij Eveline Ruitenberg: “Kinderen beter begrijpen”.

Lees verder

Een bezige bij!

Je merkt het wel: een prettige bezige bij! De inspiraties en de enthousiast gegeven training van Eveline Ruitenberg zet ik graag in bij het coachen van jong en oud. Sinds september vorig jaar volg ik met heel veel plezier een inspiratiejaar bij Natascha Bruti: “Thee met Koekjes” en heb ik de opleiding tot NLP therapeut afgerond. Benieuwd geworden of ik voor jou of jouw kind wat zou kunnen betekenen? Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek om te ontdekken of we een klik hebben. Meirinne rint dan graag een poosje met jou of jouw kind mee!

gratis kennismakingsgesprek