Je weet al wát je kunt vinden op dit adres, maar wie is Martje Nauta-Merkus?

“Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten”

Lees verder

Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Onder het mom van: “Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten” ben ik in 2016 begonnen als ambulante begeleider via PGB. Al snel volgde het prachtige werk met personen met NAH (niet aangeboren hersenletsel) via NAHZorg in Oenkerk. Dit werk blijf ik erg graag doen, en wil daarnaast (weer) creatief werken met jong en oud.

Lees verder

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Je hebt al kunnen lezen dat ik nieuwsgierig ben. Ik volg om die reden trainingen. Zoals een inspiratie jaar bij Natascha Bruti: “Thee met koekjes”

Heb ik de opleiding tot NLP therapeut afgerond. Evenals de training bij Eveline Ruitenberg: “Kinderen Beter Begrijpen” Op dit moment volg ik bij haar de training: “Spel beter begrijpen”

Ook bij NAH Zorg in Oenkerk volg ik trainingen gericht op personen met NAH.

Lees verder

Een bezige bij!

Je merkt het wel: een prettige bezige bij! De inspiraties en de enthousiast gegeven training van Eveline Ruitenberg zet ik graag in bij het coachen van jong en oud. De prachtige werkvormen van Natascha Bruti: “Thee met Koekjes”. NLP, het Vriendenprogramma, POPtalk en de methode: “Ik leer anders ” zijn mij op het lijf geschreven, en zet ik graag in bij het coachen. Samen kijken we welke methode of werkvorm het beste past bij jou of jouw kind. 

Benieuwd geworden of ik voor jou of jouw kind wat zou kunnen betekenen? Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek om te ontdekken of we een klik hebben. Meirinne rint dan graag een poosje met jou of jouw kind mee!

gratis kennismakingsgesprek